Make your own free website on Tripod.com

 

Below r some of our picture at "Bulan Puasa Ghatering-26/12/98" at Zon Bebas Cukai, Johor Bahru.......

yeahhh......ini on the way back kat dlm bas.......takyah ahh aku nak nama kan sorang².....ramai sgt..(famo kepala ta ke?)

ni kat P.O nak balik gak........

from left : Herojepun, ^mushu^, BoBo, Nerd, Azmi^, shireen

yeahhhhh ni dier......ni sebenor nye kat Hong Kong buan kat Zon Beabas Cukai......engok kat background tu....ah tu kat sebelah AntuMOmok tu kite org nye guied.....nama dier Ah Hock.....dier ni sebenor nye penjual ikan kat pasar tapi dier part time jadi tourist guide... hahahahahahahah

aisey aqie....apa kat tangan tu ??...... from left : sebaster2, shireen, Herojepun , Azmi^...

ahhhhh ni sucker16/17 ngan acha........acha posing mcm Christy Turlington...........8....muahahahahahahhaha........(jgn mara ....hehehe)

aisey ni adik beradik ke apa ni......from left : nascalia ngan nezha82