Make your own free website on Tripod.com



 

Below are some of our picture  taken at Joget Lambak Party 98'........
 
 

Ni kat main entrace of our Joget Lambak Party '98......and also our first #4perdana5 Ghatering.....

ni......Herojepun & Acheh

from left : wu_tang , equash , telur , Acheh & cookies

ni gambo ^mushu^ , cookies & Acheh

ahhhh ni apa ekk nak cakap ekkkk.....aku cakap nama dier org pon bukan korrang kenal.....yg kenal...AntuMOmok, cookies ngan ^schizoid^

ahhhh ni boleh di katakan mosh-pit di party tu.....huru hara...muah

yeahhhh ni semua ahli band All Sucks ade yg tidak menyibuk jek.....heheh

ahhhh ni gambo aku tak tahu kat mana...main letak jek......ahhh tu apehal tu Schizoid tu mcm joget ala beruk....hihihihihi

yeahhhh ni meja tetamu kite dari unstable......ni semua budak unstable...kecuali yg ngaga mulut tu.....tu rambo sebelah dier pon bukan budak unstable tu.....sebelah kiri jaws....sebelah kanan aku tak tahu nama dier sowi lupe....heheheheh